Geldblessing & Spirituele Pendelsessie

Bestel jouw pendelsessie

Op dit moment zijn veel vrouwelijke ondernemers in paniek, en word ik veel benaderd voor advies en hulp. De business ligt stil, je kan geen trainingen met groepen mensen geven, hoe moet je verder? Jouw geldrealiteit en alles wat je gelooft is jouw eigen creatie en jij bezit dezelfde kracht als ieder ander mens in de wereld. Het grootste verschil tussen jezelf en anderen is, hoe je je kracht gebruikt, en wat je met jouw bedrijf en jouw intenties in liefde wil creëren.

Om meesters in liefde, rijkdom en overvloed te worden, moet dit worden geoefend. Juist nu in deze tijd van onzekerheid zijn het de innovators, de durfal en de out-of-the-box denkers die het redden. Het gaat nu ook om actie, maar hoe? Je blokkades op geld NU te onderzoeken is de echte uitdaging.

In Nederland is pendelen wel bekend bij de meeste mensen, dus wellicht ken jij dit fenomeen wel. Ik heb jarenlang in Suriname gewoond en gewerkt en ben door mijn roots ook emotioneel verbonden met het land. Het is daar heel gewoon om te kijken wat er aan de hand is als je tegen iets aanloopt waarvan je niet weet waar het vandaan komt en wat je hindert. Je komt bij iemand die men ‘ziener’ noemt en deze onderzoekt tijdens een sessie wat jou blokkeert op dit moment en hoe dit komt. Daarbij wordt ook soms een ‘pendel’ ingezet.

Ik vind het een voorrecht om als spiritueel ‘ziener’ jou te helpen je conflicten over geld te onderzoeken en het, soms voor je eigen gevoel oncomfortabele onderzoek, in alle liefde en veiligheid samen uit te voeren.

We gaan jouw geldissues onderzoeken en daarna aan de hand van de vier spirituele inzichten zoals deze staan beschreven in de ‘Wijsheid van de Tolteken’ jou de handvatten reiken om direct aan de slag te gaan en die rijkdom, overvloed en financiële doorbraak te creëren. Mijn vraag aan jou is: ben je hier ook echt toe bereid?

Bij deze geldzegening is er behalve de spirituele waarde ook financiële waarde en daarom is deze geldblessing ook alleen voor serieuze kandidaten. De prijs voor deze reading is € 147 excl. btw en na afloop van de sessie ontvang je als bonus nog dertig minuten de gelegenheid om de resultaten en inzichten van je sessie met mij te bespreken. Ook gaan we kijken welke eerste stap je direct kan gaan zetten.

Wil jij hier ook echt voor gaan, bestel jouw geldblessing dan direct zodat we zo snel mogelijk jouw sessie kunnen inplannen.

Hartelijke groet,

Hadassah.

Bestel jouw pendelsessie